Iskolai hagyományainkhoz hűen az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére versmondó- és történelem versenyt rendeztünk.

Az Európai Diáksport Napja alkalmából rendeztük meg idén az Árpád Kupa atlétikai versenyünket 2018. szeptember 27-én.

A hatodik évfolyam 25 tanulója 2018. június 18-tól 22-ig idegen nyelvi tematikus programokon vehetett részt az EFOP- 3.3.5-17. pályázat  keretében.  A nyári szünet első hetében a változatos szabadidős  tevékenységek, kirándulások mellett lehetőség nyílott különböző nemzetek és kultúrák megismerésére angol és német nyelven.

2018. június 4-én tartottuk meg a 8. osztályosok táncbemutatóját, amellyel szüleiknek, tanáraiknak kedveskedtek, egyben számot adtak közel két hónapos tánciskolai előmenetelükről.

 

Iskolánkban már hagyomány, hogy júniusban megrendezzük az Árpád Csillaga kulturális bemutatót, ahol az osztályok tanulói kicsit más oldalukról mutatkoznak be. Fellépnek azok, akik már évek óta hobbiként űznek valamilyen művészeti tevékenységet, mások erre az alkalomra közösen, tanári segítséggel készítenek műsort.

 

Pedagógusnapi ünnepséget tartott a Debreceni Tankerületi Központ 2018. június 1-jén, a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola Simonffy termében.

 

Legkedvesebb emlékem az iskolából a kétévente megrendezett diákbál. Erre az alkalomra a székelyudvarhelyi iskolai néhány tanulóját is meghívtuk. Már két héttel előtte elkezdtük gyűjteni az ajándékokat, hogy csokival és más ajándéktárgyakkal tudjunk kedveskedni nekik.

 

Gyermeknapi programon táncoltak a 7. b osztályos lányok a szomszédos egészségügyi gyermekotthonban. Szívesen mutatták be szóló és csoportos koreográfiájukat a májusi nyárban.

2018. május 10-én a madarak és fák napja alkalmából rendeztek egy daru hajtogató foglalkozást.

Márciusban 8.c osztály csapatépítő játékon vett részt a Laserforce Arénában.

Miután elmagyarázták a játékszabályokat, megkaptuk a felszerelésünket, ami egy speciális sisakból és fegyverből állt. Nagy lelkesedéssel vágtunk neki a 4x20 perces játéknak. Minden menet végén megtekinthettük, hogy áll a csapatunk, és kik voltak a legeredményesebb játékosok.

Az osztály minden tagja élvezte ezt a programot, szívesen mennénk megint. Az osztályfőnökünk ki is töltött egy kérdőívet, amivel újabb játéklehetőség nyerhető. Hátha!

Bejelentkezés

Oldalainkat 208 vendég és 0 tag böngészi