Kedves Diákok!

A magyar költészet napja alkalmából fogadjátok szeretettel igazgató bácsitól, az alsós tanító néniktől, és a tanító bácsitól ezt a kisfilmet, melyben kedvenc verseinket mondjuk el nektek.

 


 

Rendhagyó módon emlékeztünk az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire. Előzetes feladatként Márai Sándor: Mennyből az angyal című verséhez kapcsolódóan rajzpályázatot készítettek az osztályok.

Kedves Gyerekek!
Az idén rendhagyó módon online vehettek részt a húsvétváró programon, ami itt található.

Iskolánk lélekmozgató programokkal készült 2020. február 21-re a Magyar Parasport Napja alkalmából.

A diákönkormányzat az aulában készített kiállítást, ahol parasportokkal, paralimpiai bajnokokkal, a paralimpiák történetével ismerkedhetett meg iskolánk közössége. Az alsósok illusztrációt készítettek Bartos Erika Őrangyal kötetének Örömtánc című meséjéhez, melyet az aulában mutattunk be.

A könyvtár vendége volt Böde Péter vándor meseíró. Nagyon kellemes délelőttöt töltöttünk együtt először az 5-6. évfolyamos tanulókkal, majd a 3-4. évfolyamosokkal.

Néhány kép és gondolat a gyerekektől, hiszen ők a lelkes forrás.

2020.02.05-én az 1.c osztály a Tűzoltóságon járt. Remek program volt.

Decemberben péntek 13. szerencsés nap volt a tanulók számára. Néhány tanítási óra után délelőtt folytatódott a készülődés az esti bálra, és kora délutánra befejeződött a hetek óta tartó díszítés, pakolás. Minden készen állt arra, hogy 17 órakor végre megkezdődhessen az az esemény, melyet minden „árpádos” diák már nagyon várt.

Téli "kézműveskedés" Karácsony alkalmából a tanító nénik díszekkel készültek, hogy minden gyerek csinálhasson a családnak meglepetést.

A Dorcas Segélyszervezet és a Magyar Református Szeretetszolgálat idén is meghirdette a Kék vödör tartósélelmiszer-adománygyűjtő akciót, melynek kedvezményezettjei a határon túli magyar diákotthonok lakói és hazai rászoruló gyerekek.

Az 1.c-sek 2019.12.16- án a Fórumban voltak a karácsonyi sütödében. Szuper program szuper délelőtt volt!

December 3-án a 2.a osztály a Fórumban járt ünnepváró sütödei foglalkozáson. Már a villamossal való odajutás is élmény volt, hiszen nem sűrűn szoktak a gyerekek tömegközlekedési járművel utazni.

2019. december 4-én szerdán iskolánk tanulói is részt vettek a Járműipari nyílt napon, melyet a DSZC és a BMW rendezett.

Bejelentkezés

Oldalainkat 92 vendég és 0 tag böngészi