Tisztelt Szülők!

2021.05.20-ig módosíthatnak a hit- és erkölcstan oktatáson a 2021/2022-es tanévre vonatkozóan.

Nyilatkozat a hit-és erkölcstan módosítasáról 


 

A Tehetséges Gyermekekért Alapítvány sikeresen pályázta meg a Tinta Könyvkiadó Lőrincze Lajos könyvtárbővítési pályázatát. Iskolánk könyvtára 29 könyvvel bővült, melyek nagy segítséget jelentenek a magyar nyelv oktatásában és tanulásában egyaránt.


Tisztelt Szülők!
Iskolánk e-mail címe megváltozott. A továbbiakban az alábbi címen leszünk elérhetők: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A leendő elsősök jelentkezését továbbra is a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.


 

A Magyarország jó tanulója, jó sportolója‛‛ - 2020 pályázat
kikerült a kormany.hu-ra, az alábbi linken elérhető:
https://kormany.hu/dokumentumtar/palyazat-a-magyarorszag-jo-tanuloja-jo-sportoloja-2020-cim-elnyeresere

A cím elnyerésére azok a versenyszerűen sportoló felső tagozatos diákok pályázhatnak, akiknek

  • a tanulmányi eredménye legalább 4,80 volt a 2019/2020. tanévben
  • országos versenyeken kiemelkedő eredményeket értek el.

Részletek a fenti linken találhatók.

Benyújtási határidő: 2021. február 26.

A Dorcas Segélyszervezet és a Magyar Református Szeretetszolgálat idén is meghirdette a Kék vödör tartósélelmiszer-adománygyűjtő akciót, melynek kedvezményezettjei a határon túli magyar diákotthonok lakói és hazai rászoruló gyerekek.

Pályázatot hirdetünk felsős tanulók számára, melynek címe: Az én ’56-om

Olyan pályamunkák elkészítését várjuk, amelyekben a tanulók nagyszüleik, dédnagyszüleik, rokonaik személyes élményei alapján bemutatják az 1956-ban történt eseményeket.

Tisztelt Szülők!

Tisztázandó a félreértések a gyerekek hiányzásának igazolásáról, a járványhelyzet alatt kizárólag orvosi igazolást fogadunk el, szülői igazolást nem! A maszk viselése az órákon ajánlott!

"Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni."  [ 1 ]

Kásler Miklós

[ 1 ] Intézkedési terv módosítása a 2020/2021. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről

Intézményük csatlakozott a „Tiszta levegő a kék égboltért" nemzetközi naphoz (2020. szeptember 7-én), melyhez kapcsolódóan, a környezeti nevelés jegyében a Hermann Ottó Intézet által összeállított  oktatási csomag segítette a gyerekeket a témakör alaposabb megismerésében. A 4. és 7. évfolyamos tanulók osztályfőnöki és környezetismeret órákon  foglalkoztak  a programcsomagban kapott videókkal, feladatlapokkal.

Tisztelt Szülők!

Létrehozunk egy emali címet, ami az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., melyen keresztül az iskola működésével vagy a járványhelyzettel kapcsolatos kérdéseikkel, javaslataikkal fordulhatnak az intézmény vezetőjéhez.

Köszönjük együttműködésüket. 

 

Tisztelt Szülők!

A délutáni napköziben lévő tanulók az alábbi rend szerint mennek az udvarra távozáskor:

1-2. évfolyam és a nagy testvéreik                                             kisudvar
3-4. évfolyam és felsős napközi                                                 nagyudvar

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Komolay Szabolcs
intézményvezető

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulóink!

A tanévnyitó ünnepségünk szeptember 1-én 8 órától kerül megrendezésre az első évfolyam számára. Jó idő esetén az udvaron, rossz idő esetén a tornateremben, a 2-8. évfolyamos tanulók terveink szerint online, osztálytermeikben kísérik figyelemmel az ünnepséget .

Megjelenés fehér felső, iskola nyakkendő, illetve sál minden évfolyam számára kötelező.

A járványhelyzetre való tekintettel a tanévnyitó ünnepség a szülők részvétele nélkül kerül lebonyolításra.

Kérjük a kedves szülők megértését és együttműködését.

Tankönyvosztás:
A 2-8. évfolyam tanulói számára szeptember 1-én.

Komolay Szabolcs
intézményvezető

Kedves Gyerekek! A nevelőtestület nevében szeretnénk kitartásra biztatni benneteket ezzel a Tóthné Orgován Zsuzsa néni által készített kisfilmmel.

Bejelentkezés

Oldalainkat 204 vendég és 0 tag böngészi