Tisztelt Szülők!

Itt található a jogorvoslati (felülbírálati) kérelemmel kapcsolatos formanyomtatvány: 

a kérelem benyújtásának módja lehet:

-      e-mail: a jogorvoslatot kérő szülő/törvényes képviselő írja alá a kérelmet, és szkennelve küldje el az iskola e-mailcímére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

-      postai úton: az intézmény postacímére a 4032 Böszörményi út 150-152. címre. , de a Debreceni Tankerületi Központ tankerületi igazgatójának címezve.


 

Tisztelt Szülők!

Az általános iskolába való jelentkezés gyakorlata ebben az évben eltér a korábban megszokottól.  Kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztató levelet, melyben leírjuk a jelentkezéssel kapcsolatos teendőiket.

Tisztelt Leendő Elsős Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021/2022-es tanévben az osztályfőnökök a következő pedagógusok lesznek:

 Barkócziné Linzenbold Erika  ,    Csapóné Tóth Andrea  ,    Halászné Sólyom Csilla  .

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a tervezett szülői értekezlet elmarad.

Bármilyen információra van szükségük, ami a döntésüket megkönnyíti, akkor a következő elérhetőségeken megtehetik:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,  Tel: +36 30 462 3773


 

   


 

A felvételi lehetőségekről szóló tájékoztató

Iskolánkba elsősorban a körzetes gyermekek felvételét tudjuk biztosítani. Amennyiben túljelentkezés van, az elbírálásnál fontos szempont az iskolától való távolság, iskolánkba járó testvérek és a szülő munkahelyének közelsége.
Amennyiben lehetőségünk van körzeten kívüli gyermekek felvételére, a fenti szempontok alapján rangsorolunk az ő esetükben is.
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (a továbbiakban: Nkt.) 50. § (7) bekezdése rögzíti, hogy az iskolába a tanköteles tanulókat az első évfolyamra jogszabályban meghatározott időszakban kell beíratni.

A beiratkozásra meghatározott idő

A 2020/2021. tanév rendjéről szóló 27/2020. (VIII. 11.) EMMI rendelet 7. §-a határozza meg az általános iskolai beiratkozás konkrét időpontját, mely szerint az Nkt. 50. § (7) bekezdése alapján az iskola első évfolyamára a tanköteles tanulókat 2021. április 15–16-án kell beíratni.


 

Bejelentkezés

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi