Szeptember végén már mindenki nagyon izgatott volt, mert eljött a várva várt nap: a DÖK nap! Busszal indultunk az iskolából a Diákönkormányzati nap helyszínére, Martinkalandra.

Hagyományainkhoz híven 2018. május 29 -én rendeztük meg a diákönkormányzati napot. Reggel hat busszal indultunk a Debrecentől a néhány kilométerre található Bánki Tájházhoz.

A DÖK hüllőkiállítást rendezett az iskola számára.
 

DÖK NAP a TB-RANCH-on

Szeptember utolsó szerdáján útra kelt az iskola. Reggel 12 autóbusszal indultunk a Debrecentől csak néhány kilométerre található TB-RANCH-ra.

Délelőtt az alsó tagozatos gyerekek lovagolhattak és a kis póni, Zsülike hátán is mehettek néhány kört. Minden osztály szekerezett és megismerte a birkaterelés titkait is. Ez alatt az idő alatt a felsősök 6 állomásból álló akadályversenyen bizonyították tudásukat, logikájukat. Sport- és ügyességi versenyeken is megmérettettek. Kiütőztek, szalmabálát gurítottak, talicskát toltak.

Délután 9 állomást küzdöttek le az alsósok az akadályversenyen. A felső tagozat lovagolt, szekerezett és ismerkedett a birkaterelés rejtelmeivel. Nem csak a gyerekek, a lovak is nagyon elfáradtak. A nap végére már a birkák is egy csak egy kis nyugalomra vágytak ilyen gyerekzaj után.

A felső tagozatos versenyek eredményei:

  1. helyezés:   8.c osztály
  2. helyezés:   8.a osztály
  3. helyezés:   7.c osztály

 

  1. helyezés:         5.b osztály 
  2. helyezés:         6.b osztály
  3. helyezés:         5.a osztály

 

Képek a galériában. 

Bejelentkezés

Oldalainkat 32 vendég és 0 tag böngészi