Iskolánkban 2018. október 15-én az ölelés világnapja alkalmából szervezett programunk során a nagyszünetben az iskolaudvaron a gyerekek megölelhették az osztálytársaikat, a tanító néniket, a tanár bácsikat és még az Igazgató nénit is. Minden gyerek nagyon örült ennek a kis gesztusnak, ami a fényképeken is látszik! Ölelni nagyon jó! smiley

Rendhagyó testnevelés órán a 3. c és az 5. b osztályosok is elnyerték a Hétpróbás címet! Gratulálunk nekik.

Részletesebb képes beszámoló ITT és ITT található.

A megbocsátás nem mindig könnyű. Megtapasztaltuk azonban, hogy a varázsszavak segítenek abban, hogy helyrehozzuk, kijavítsuk hibáinkat. Egyedi kártyákat készítettünk, melyekkel megajándékoztuk egymást. Adni és kapni is nagyszerű érzés volt.

Az 5. b-sek szituációs gyakorlatokban mutatták be, milyen érzés az, ha valakit megbántunk, illetve ha bennünket bántanak meg. Mindkettő előfordulhat.  az a közös mindkettőben, hogy képesek legyünk a megbocsátásra.

Márciusban az apró örömöket kerestük Boldogságórán.
3. osztályban az évszakokban találtunk örömöket, 5. osztályban az érzékszervekhez kapcsolódóan ismertünk fel sok-sok apró örömöt.
Ezekből készült az apró örömök virága.

December a jó cselekedetek gyakorlásának ideje. A 3. c osztályos Boldogság órás gyerekekkel gyógyító szíveket készítettünk, melyeket hamarosan megkapnak a gyermekklinika kis betegei. Reméljük, ezzel is viszünk egy kis bátorítást, örömöt életükbe!

További képek!

Szeptember hónap témája a Hála.

Az 5.b-ben hálabefőttet és hálakupont készítettünk.

A 3.c-ben Boldogságóra füzetbe írják a gyerekek, ki miért hálás a hónap végééig. Van, aki már a 150. bejegyzésnél tart.

Bejelentkezés

Oldalainkat 112 vendég és 0 tag böngészi