a "Sulifórum"  Pályaorientációs hét promóciós kisfilmje:

Március 28-án pályaorientációs napot tartottunk, mely során a diákok sok foglalkozást ismertek meg. A legtöbb osztály útra kelt, és különböző munkahelyeken tett látogatást. A szakemberek bemutatták az adott szakma jellemzőit, a munkafolyamatok során használt eszközöket. Ismertették azt is, hogy milyen tudásra, szakképzettségre van szükség ahhoz, hogy valaki ott dolgozhasson. Volt olyan osztály is, amely az iskolában maradt. Hozzájuk az osztályba vendég érkezett, aki szintén érdekes szakmát mutatott be. Rengeteg újdonságot tudhattak meg a gyerekek az eddig nem ismert foglalkozásokról.

Köszönet azoknak a szülőknek, akik segítséget nyújtottak a nap programjának megszervezésében, illetve lehetőséget biztosítottak arra, hogy munkahelyükön látogatást tehettünk.

Az 1.b osztály is bekapcsolódott a „Szüleink nyomában” című programsorozatba. November 13-án, hétfőn délután az egyik kisfiú apukája katonai bemutatót tartott a honvédség tagjaival a tornateremben. Az érdekes és látványos gyakorlatokkal közelebb hozták a gyerekekhez a katonák életét. Fegyverbemutatót is tartottak. A programra a többi alsós osztályt is meghívtuk. Sikeres, vidám délután volt.

  Október közepén a 8.a osztály a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren tett látogatást. Nagyon sok helyen jártunk már a „Szüleink nyomában” iskolai program keretén belül, ez megkoronázása volt az eddigi üzemlátogatásoknak.

2017. október 11-én az 5.a osztály ellátogatott a Tüzépker Kft-hez.

Bejelentkezés

Oldalainkat 194 vendég és 0 tag böngészi