November elején egy pallagi telephelyű dekorációs műhelyt, mellette a Bestrong kondiparkok összeállító kis gyárát, illetve a gumitégla gyártó üzemet látogattuk végig az 5.c. osztállyal.

Édesapám, Kontor László, 1993 óta dolgozik a Magyar Telekomnál mérnökként.

2019. november 20-án a Debreceni Repülőtéren tettünk látogatást. Bár sokan utaztunk már utasszállító repülővel, de egy repülőteret és egy repülőt utazás közben nem így ismer meg az ember, ahogy most mi.

A 6.c osztály vendége osztálytársunk édesapja, Vágner Gyula, cukrász volt, aki hatalmas letakart dobozokkal érkezett.

A Debreceni Árpád Vezér Általános Iskola 2019. október 25-én az EFOP-3.2.5-17-2017-00041 pályázat keretein belül pályaorientációs kiállítást rendezett.

Mintha téren és időn átutazva egy egzotikus törzzsel találkoztunk volna: a 3. c osztály vendége volt Cséke Zsolt geográfus, filmrendező.

Az 1.b osztály népi mesterségekkel ismerkedett a pályaorientációs napon.

2019.szeptember 26-án a 4.c osztály az IT Services-be tett látogatást. Megismerkedhettek a gyerekek a robotok programozásával, ami a munka alapja.

Október 25-én egy különleges élményben volt részünk, hiszen Sidlovics Gábor a Tankcsapda zenekar gitárosa látogatott el hozzánk, aki osztálytársunk Kendra édesapja.

Szerencsére egyikünk sem beteg. Dr. Pataki Márta házi gyermekorvos azért látogatott meg bennünket, hogy beszéljen a munkájáról az osztálynak.

A Szüleink nyomában program keretében Dr. Benkó Zsolt geológus látogatott el a 3. b osztályba.

Bejelentkezés

Oldalainkat 29 vendég és 0 tag böngészi