2018. október 4-én a „Szüleink nyomában” program keretein belül lehetőségünk nyílt ellátogatni a LEGO nyíregyházi gyárába. Izgatottan vártuk a közelgő időpontot, hogy megtudjuk, hogyan készül a gyerekek kedvenc régi-új játéka a LEGO.

Október 12-én az 1. c osztályosokhoz Buglyó Bálint édesapja, Buglyó Gergely látogatott el, aki szemléletes és érdekes óra keretében bemutatott néhány különlegességet a kutató orvosok munkájából.

2018. október 8-án, osztályfőnöki órán Nagy Anikó gyógymasszőrt, Nagy Nikolett édesanyját láttuk vendégül. Bemutatkozott, elhozta az eszközeit és elmesélte, hogy milyen iskolát, tanfolyamot kell annak elvégeznie, aki ezt hivatást választja. Mivel emberi testtel dolgozik, orvosi kifejezéseket, latin szavakat is tanulnia kellett, hiszen orvosokkal együtt küzd a paciensek egészségéért.

Kelemen Zoé édesanyja, aki a Vezér Állategészségügyi Centrumban dolgozik, mint asszisztens, felajánlotta, hogy eljön egy doktor bácsi kíséretében iskolánkba, és játékos formában ismertik munkájukat osztályunknak. Ez az alkalom szeptember 13-án délután volt.

EFOP 3.2.5-17 pályázat – „Pályaorientáció, kiemelten az MTMI készségek és kompetenciák fejlesztése a köznevelés rendszerében”

Bejelentkezés

Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngészi